ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 12:00 θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Στις 15:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην έναρξη της συζήτησης στη βουλή για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού του 2026.
Στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα τoυ Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, María Ángela Holguín.
Διαβάστε επίσης
Διεθνή ΜΜΕ: Η αποθέωση για την εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Αγρότες: Επόμενος στόχος το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Πανελλαδική σύσκεψη το Σάββατο στη Νίκαια
Φον ντερ Λάιεν: «Aποφασιστική» εβδομάδα για την Ουκρανία – Εμείς αποφασίζουμε και κανείς άλλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: «Η καθαρή μετάβαση να συμβαδίζει με την κοινωνική συνοχή και την ανταγωνιστικότητα» – Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Βόπκε Χούκστρα
- Θεοδωρικάκος: «Αναβαθμίζουμε το Εθνικό Αστεροσκοπείο με έργα 66 εκατ. ευρώ»
- EKTAKTO: Η Ρωσία κρατικοποίησε την Japan Tobacco – Έφτασε και στο -12% η ελληνική Coca-Cola
- ΕΣΥ: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για 155 θέσεις ειδικευμένων ιατρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.