ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις δυνάμεις του στις περιφερειακές εκλογές αποφάσισε να δοκιμάσει το Τζέισον Αντιγόνη, το οποίο κατεβαίνει υποψήφιο με τη Ρένα Δούρου. Το όνομα του Ιάσονα Δούση ή Τζέισον Αντιγόνη, όπως επιθυμεί να ονομάζεται, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου στις εκλογές του Μαΐου.
Φωτογραφήθηκε μαζί με τη Ρένα Δούρου και τους άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους το περασμένο Σάββατο στον Λυκαβηττό. Πλέον, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το Τζέισον Αντιγόνη έχει αποχωριστεί το μακρύ μαλλί, ενώ για τις ανάγκες της φωτογράφισης επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελείς για Μάνδρα: Νέα ποινική δίωξη σε Δούρου και άλλους 8 για τον θάνατο 25 ανθρώπων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούρου για ποινική δίωξη: Ακόμα και οι αθώοι χρειάζεται να περιμένουν!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 σε Μεσοχώρια και Ραπταίους για απομάκρυνση προς Στύρα
- Κύμα παρατεταμένου καύσωνα στη Γαλλία – Σε «κόκκινη επιφυλακή» 35 διαμερίσματα από την Κυριακή
- ΑΔΜΗΕ Holding: Το μεγάλο στοίχημα των €6 δισ. και οι τιμές στόχοι έως €5,30
- ΥΠΕΞ Ιράν: Το πρωτόκολλο συμφωνίας με τις ΗΠΑ βρίσκεται σε κίνδυνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.