ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πορτοκαλί λίστα της Βρετανίας παραμένει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Μεταφορών Γκραντ Σαπς.
Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Σαπς, πλέον οι πλήρως εμβολιασμένοι Βρετανοί τουρίστες που θα επιστρέφουν από πορτοκαλί περιοχές, δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα. Το νέο σχέδιο της κυβέρνησης αναμένεται να εξηγηθεί λεπτομερώς μέσα στον Ιούλιο.
Από εκεί και πέρα η Βρετανία έβαλε στην «πράσινη» λίστα την Μάλτα και οι Βαλεαρίδες Νήσους ενώ «έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τυνησίας και της Αϊτής, θα μπουν στην κόκκινη λίστα», ανέφερε ο Σαπς στο Twitter.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Σχέδιο για φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό κλάδο
- Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομους
- ΕΕ εναντίον Meta: Σύγκρουση για τον έλεγχο των AI υπηρεσιών στο WhatsApp
- Ρωσία: Ποινές 12,5 ετών σε δύο Ρώσους επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη πυραύλων με την κατηγορία προδοσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.