• Πολιτική

    Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης οι νέες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων

    • NewsRoom
    Νίκη Κεραμέως: Έλεγχος και ξήλωμα των υπευθύνων του ΙΕΠ για την έγκριση των video του προγεννητικού ελέγχου

    Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας


    Το απόγευμα της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι νέες αποφάσεις της κυβέρνησης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στη κοινή συνέντευξη Τύπου, στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί και η ακριβής ημερομηνία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

    Άλλωστε, σύμφωνα με την προηγούμενη συνέντευξη Τύπου της κας Κεραμέως, πριν μια εβδομάδα, είχε ξεκαθαριστεί πως αν και το άνοιγμα των σχολείων για τους μαθητές είχε οριστεί στις 7 Σεπτεμβρίου, υπήρχαν σκέψεις για την αναβολή της κατά μια εβδομάδα, στις  14 Σεπτεμβρίου. Την τελική απόφαση, όπως είχε αναφέρει η κα Κεραμέως, θα λάμβαναν στη σύσκεψη της 1ης Σεπτεμβρίου τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στις 16:00 θα συμμετέχουν 0 Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

    Στη συνέντευξη θα παρίσταται και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου



    ΣΧΟΛΙΑ