• Πολιτική

    Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε ο Κ. Καραμανλής


    Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη του στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου.

    Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο κ.Καραμανλής βρέθηκε μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού πάνω στην σιδηροδρομική γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον κ. Δημοσχάκη και τους στρατιωτικούς, ενώ έγινε και αναφορά στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στον Έβρο.

    Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑ που είναι υπεύθυνο για τον στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής, συζήτησε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την δύσκολη αποστολή που επιτελούν και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό. Σε πολύ φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα άκουσε και τους ίδιους και ζήτησε να μάθει πως περνούν εκεί.

    Πριν φτάσει στο Πύθιο, ο κ. Καραμανλής πέρασε από το χωριό Ισαάκιο Διδυμοτείχου, και κάθισε στο καφενείο του χωριού, όπου κουβέντιασε με τους κατοίκους, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά.

    Οι κάτοικοι φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ άκουσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως στον αγροτικό και τον οικονομικό τομέα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο – Τον υποδέχονται με κλειστά μαγαζιά και απεργία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αναβρασμός στη Μυτιλήνη εν αναμονή της… καθυστερημένης άφιξης Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ