ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 55.000 ευρώ εκτιμά την ζημιά που προκάλεσε η τουρκική ακταιωρός στο πλοίο «Γαύδος» του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής το υπουργείο Ναυτιλίας, όπως ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στην Βουλή ο κος Κουρουμπλής, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Αντωνιάδη, «Αναφορικά με το συμβάν του εμβολισμού του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ. 090) «ΓΑΥΔΟΣ» του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής από τουρκική ακταιωρό, σημειώνεται ότι το κόστος αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν ανέρχεται στις 55.000,00 ευρώ περίπου».
Τέλος, σημειώνεται ότι «Τα λοιπά διαλαμβανόμενα στην ανωτέρω Ερώτηση θέματα εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη η ζημιά στο «Γαύδος» – Η πρώτη φωτογραφία μετά το χτύπημα της τουρκικής ακταιωρού (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες εικόνες από τις ζημιές στο πλοίο του Λιμενικού από την τουρκική ακταιωρό στα Ίμια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι Τούρκοι εμβολίζουν το ελληνικό πλοίο στα Ίμια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ξενοκώστας: Απαιτείται Μανιφέστο ναυπηγικής και βιομηχανικής κυριαρχίας
- Κορκίδης: Οι δασμοί των ΗΠΑ πλήττουν την βιομηχανία και τιμωρούν την οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- F1 Μαϊάμι: Μάχη μέχρι το τέλος, νίκη Αντονέλι
- Το τολμηρό στοίχημα της GameStop: Πρόταση εξαγοράς του eBay έναντι 56 δισ. δολ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.