• Πολιτική

    Στ. Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες

    • NewsRoom
    πέτσας petsas

    Στέλιος Πέτσας


    Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια του να προσεταιριστεί τις φωνές κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου και των κινήσεων της Αστυνομίας για την επιστροφή της ασφάλειας στα ανώτατα ιδρύματα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

    Με αφορμή την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέμβαση της αστυνομίας κατά διαδηλωτών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΑΣΟΕΕ, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και την επίθεση που εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου αλλά και βουλευτές του κόμματος στην κυβέρνηση, ο κ. Πέτσας κατηγορεί πως το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα,  «επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες» και να εξοργίσει έτσι την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών.

    «Η Κυβέρνηση και οι πολίτες θέλουν ανοιχτά Πανεπιστήμια και ανοιχτά μυαλά. Οι μόνοι που θέλουν κλειστά Πανεπιστήμια και σκουριασμένα μυαλά, είναι οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» που τα μετέτρεψαν σε άσυλα ανομίας», αναφέρει παράλληλα, ο κ. Πέτσας σχολιάζοντας τα επεισόδια.

    Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

    «Χθες η Αστυνομία, ακούγοντας τη φωνή αγωνίας φοιτητών και καθηγητών που έβλεπαν το Πανεπιστήμιό τους να μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας, εξάρθρωσε γιάφκα στα υπόγεια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)», προσθέτει ο κ. Πέτσας, υπογραμμίζοντας ότι «από τον, λαλίστατο κατά τα άλλα, ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούσαμε κουβέντα».

    «Όχι μόνο αυτό. Σήμερα είδαμε στελέχη του να πρωτοστατούν σε διαδηλώσεις προκειμένου να συνεχιστεί η ίδια νοσηρή κατάσταση», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος τονίζει ότι «η σημερινή ένοχη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση υπέθαλψε επί 4,5 χρόνια αυτές τις συμπεριφορές».

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, προσθέτοντας ότι «η στάση του εξοργίζει την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών».

    «Η ιστορία τους ξεπέρασε. Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμια θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών», αναφέρει καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



    ΣΧΟΛΙΑ