Πολιτική

Σκυλακάκης: Επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ πάρθηκε η απόφαση για τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ιωάννας Κολοβού

  • NewsRoom
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης


Την υποκρισία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επιχείρησε να εκμεταλλευτεί πολιτική την απόφαση πλειστηριασμού για το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος παρουσίασε στη Βουλή έγγραφο το οποίο δείχνει πως η απόφαση πάρθηκε επί των ημερών και με νομοθεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα πω το όνομα της κυρίας που είχε την εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία και περιπέτεια. Το έψαξα όμως. Πότε βγήκε αυτή η υπόθεση στο προσκήνιο; Πότε βγήκε το συγκεκριμένο σπίτι – πρώτη κατοικία – στον πλειστηριασμό;» ανέφερε αρχικά ο κ. Σκυλακάκης.

«Βλέπουμε στην απόφαση που έχει αναρτηθεί στην σχετική ιστοσελίδα πως βγήκε σε πλειστηριασμό στις 20.3.2019. Ποια κυβέρνηση υπήρχε τότε; Θυμίστε μου ποιος κυβερνούσε όταν βγήκε η πρώτη κατοικία στον πλειστηριασμό; Με ποιου νομοθεσία έγινε αυτό; Δεν θα πω τι είναι να πηγαίνεις στο σπίτι της κυρίας και να λες «πωπω τι σου συνέβη» ενώ επί ημερών σου και με δική σου νομοθεσία βγήκε το σπίτι στον πλειστηριασμό, αλλά η λέξη υποκρισία στροβιλίζει στο μυαλό μου», επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σε ρεκόρ από τον Αύγουστο οι αιτήσεις για επιδότηση ανεργίας

Πλειστηριασμοί: Τριτώνει για τον Κωνσταντίνο Μπουτάρη

Διχάζει η πρόταση της Κομισιόν για το πλαφόν στο φυσικό αέριοΣΧΟΛΙΑ