• Real Estate

    Πλειστηριασμοί: Τριτώνει για τον Κωνσταντίνο Μπουτάρη

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Μπουτάρης

    Κωνσταντίνος Μπουτάρης


    Το τρίτο κατά σειρά ακίνητο του Κωνσταντίνου Μπουτάρη αναρτήθηκε πριν από λίγο στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

    Το διαμέρισμα επί της παραλιακής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης εκποιείται από τη DoValue στις 16 Δεκεμβρίου, έναντι 650 χιλ. ευρώ.

    Σύμφωνα με την εκτίμηση, πρόκειται για οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο επί της Λεωφόρου Νίκης (πρώην Βασιλέως Κωνσταντίνου) και της οδού Στρατηγού Καλλάρη.

    Έχει έκταση 400 τ.μ. και συνορεύει με τη γνωστή στη Θεσσαλονίκη οικοδομή «Πτι Παλαί» και οδό Στρατηγού Καλλάρη και με τον κινηματογράφο «Παλλάς».

    Βρίσκεται στον πιο γνωστό, πολυσύχναστο, φωτογραφισμένο, ζωγραφισμένο και πιο ακριβό για αγορά κατοικίας οδικό άξονα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από τέσσερα κύρια δωμάτια, σαλοτραπεζαρία, δωμάτιο υπηρεσίας, κουζίνα, δύο μπάνια, αποχωρητήριο και χωλλ.

    Την ίδια μέρα βγαίνει σε πλειστηριασμό κατοικία στην Ύδρα, με επισπεύδουσα τη doValue και πρώτης προσφοράς το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ.

    Πρόκειται για οικόπεδο συνολικού εμβαδού 4.636,58 τ.μ., μετά των εντός αυτού κτισμάτων, το οποίο βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο του μέρος εντός των ορίων του οικισμού της πόλης της Ύδρας, κατά την ενορία Αγίων Ανάργυρων και επί τριών δρόμων.

    Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου έχει επιφάνεια 3.869,93 τ.μ., βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Ύδρας και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, ενώ το υπόλοιπο τμήμα επιφάνειας 766,65 τ.μ. βρίσκεται εκτός των ορίων του οικισμού Ύδρας και δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

    Σε αντίθεση με την κατοικία, τα περιουσιακά στοιχεία της έως σήμερα εισηγμένης Μπουτάρης Οινοποιητική έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία επενδυτή και συγκεκριμένα της Premia Properties. Στα τέλη του καλοκαιριού επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης από το Πρωτοδικείο Βέροιας, ανοίγοντας το δρόμο αξιοποίησης των assets της οινοποιίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπουτάρης: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση ακινήτων στην Premia Properties



    ΣΧΟΛΙΑ