ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το πρωί της Τρίτης στην Αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, ο σεισμός σημειώθηκε στις 07:24 το πρωί, είχε επίκεντρο κοντά στο αεροδρόμιο στα Σπάτα και μετρήθηκε στα 2,5 Ρίχτερ. Η δόνηση έγινε αισθητή στους κατοίκους της Αττικής, χωρίς φυσικά να αναφερθεί ανησυχία.
Υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα είχε σημειωθεί στις 15 Ιανουαρίου σεισμός 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και τότε οι σεισμολόγοι είχαν δηλώσει πως αναμένουν κι άλλους αναλόγου μεγέθους σεισμούς στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αίθριος ο καιρός με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο αδερφός της Δαλάκα αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Ντάνο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 4 Φεβρουαρίου 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακό «μπλακ άουτ» στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθωνίου – Ποιοι δρόμοι κλείνουν, πού και πότε
- Οι νέες προκλήσεις για την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.
- Ξανά στους δρόμους οι Γάλλοι: Πάνω από 250.000 διαδηλωτές και 180 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα (video)
- Ανδρουλάκης από συνέδριο ΚΕΔΕ: «Πέντε δεσμεύσεις για ισχυρούς δήμους – Είναι στα όρια της χρεοκοπίας»

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.