ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το πρωί της Τρίτης στην Αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, ο σεισμός σημειώθηκε στις 07:24 το πρωί, είχε επίκεντρο κοντά στο αεροδρόμιο στα Σπάτα και μετρήθηκε στα 2,5 Ρίχτερ. Η δόνηση έγινε αισθητή στους κατοίκους της Αττικής, χωρίς φυσικά να αναφερθεί ανησυχία.
Υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα είχε σημειωθεί στις 15 Ιανουαρίου σεισμός 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και τότε οι σεισμολόγοι είχαν δηλώσει πως αναμένουν κι άλλους αναλόγου μεγέθους σεισμούς στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αίθριος ο καιρός με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο αδερφός της Δαλάκα αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Ντάνο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 4 Φεβρουαρίου 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
