• LIFE&STYLE

    Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 4 Φεβρουαρίου 2018

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η καινούργια εβδομάδα; Τι προβλέπουν τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

    ΚΡΙΟΣ
    Αυτή είναι σίγουρα μια σημαντική εβδομάδα για τα ερωτικά σου. Η Πανσέληνος θα πέσει στον τομέα της αγάπης σου. Μπορεί να νιώσεις ένα ξαφνικό κύμα αγάπης για κάποιον που γνωρίζεις για λίγο καιρό, μην το πολεμήσεις, αγκάλιασε τα συναισθήματά σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι συνειδητοποιείς πως αυτή η σχέση έχει μέλλον. Ο ρομαντισμός θα ξυπνήσει μέσα σου, άφησέ τον να κάνει τα μαγικά του.

    Στη δουλειά κάτι ψήνεται… ένα σημαντικό project μάλλον σε έχει βάλει στο μάτι και είσαι η εκλεκτή για να το τρέξεις. Ξεχειλίζεις από νέες ιδέες και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά μην ξεχνάς να ζητάς συμβουλές, είτε από συναδέλφους σου, είτε από φίλους και συγγενείς, μην ξεφύγεις πολύ με τις σκέψεις σου. Κάνε συνδυασμό απόψεων και προχώρα.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Θέλεις να δώσεις πολλά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα. Περισσότερος χρόνος για τον αγαπημένο σου ή περισσότερη δουλειά για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους; Η καρδιά σου λέει να αφοσιωθείς στη σχέση σου και κανείς δεν σε αδικεί, αρκεί να γνωρίζεις από πριν ότι αυτήν την εβδομάδα τα θέματα τις δουλειάς θα μείνουν λίγο στο παρασκήνιο.

    Αν απασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά, ίσως εμφανιστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για το μέλλον σου. Αν σπουδάζεις, συνέχισε να διαβάζεις σκληρά. Αν έχεις τη δική σου επιχείρηση, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις καλά αποτελέσματα, από τη δουλειά που έκανες το προηγούμενο διάστημα και σε είχε στρεσάρει αρκετά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας ίσως λάβεις μια σημαντική απόφαση για ένα θέμα στη σχέση σου, που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος της Τετάρτης πέφτει τον επικοινωνιακό σου τομέα. Αυτή η έκλειψη θα οδηγήσει εσένα και τον αγαπημένο σου να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να αφορά στα οικονομικά, αλλά μπορεί να αφορά και στα παιδιά, είτε έχεις, είτε σκέφτεσαι να κάνεις. Η απόφαση που θα πάρετε για κάποιο από αυτά τα ζητήματα θα είναι και η τελική.

    Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές ιδέες στον εργασιακό σου χώρο και πρέπει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, μόνο πρόσεξε μην εμπλακείς σε υποθέσεις άλλων και δημιουργήσεις τριβές.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Σε έχει ξετρελάνει ο νέος σου σύντροφος και κινδυνεύεις να πάρεις μια απόφαση, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το σκεφτόσουν καν. Μπορεί να αφορά στα οικονομικά ή ακόμα και τη σεξουαλική σου ζωή. Υπάρχει πιθανότητα να νιώσεις τόσο εμπιστοσύνη, που να δανείσεις λεφτά στον αγαπημένο σου ή να του κάνεις ένα παρορμητικό δώρο.

    Η πρόοδος στην καριέρα σου θεωρείται δεδομένη, αν κάνεις focus στις δουλειές σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και πίστευε σε εσένα, από τη δουλειά σου θα δεις να αλλάζει και το κοινωνικό σου status και να φτάνει στα επίπεδα που ήθελες.

    ΛΕΩΝ
    Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη σχέση σου. Ανοίξου και εκμυστηρεύσου τα πιο βαθιά σου συναισθήματα γι’ αυτόν. Λιονταράκια μην συγκρατηθείτε, μιλήστε από την καρδιά και δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας, θα σας αγαπήσει ακόμη περισσότερο.

    Νέοι δρόμοι θα ανοίξουν και στα επαγγελματικά σου, νέες γνωριμίες θα φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον και είναι η αυτοπεποίθηση που θα δείξεις, το σημαντικό στοιχείο που θα σε κάνει να σε πάρουν στα σοβαρά.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον κρυφό 12ο οίκο σου θα σε κάνει να βγάλεις από πάνω σου την πανοπλία, που είχες φορέσει για να μην πληγώνεσαι εύκολα. Αν έχεις σχέση, τότε δεν ήσουν καθόλου χαρούμενη τον τελευταίο καιρό και τώρα έχεις την ευκαιρία να βρεις και πάλι τη ζωντάνια σου. Αν είσαι single και είχες μια κακή εμπειρία πρόσφατα με κάποιον που θεωρούσες «δικό σου» άνθρωπο, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξεις επιτέλους μπροστά.

    Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα αναταράξουν το κλίμα, αλλά δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, αντέδρασε με μυαλό, προσαρμόσου και συνέχισε. Θα τα καταφέρεις μια χαρά.

    ΖΥΓΟΣ
    Η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη ο Ερμής θα μπει στο ρομαντικό σου τομέα. Αν είσαι single θα γνωρίσεις νέα άτομα με τα οποία θα συνδεθείς εγκεφαλικά από την πρώτη στιγμή. Κανόνισε το πρώτο ραντεβού με κάποιον ενδιαφέροντα αυτήν την εβδομάδα και θα μιλάτε για ώρες! Την Τετάρτη, η Πανσέληνος θα πέσει στον 11ο οίκο σου, εκείνο της κοινωνικότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ότι αρχίζεις να ερωτεύεσαι κάποιον φίλο σου.

    Στη δουλειά να ακούς τις συμβουλές των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων, να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων για να μην τα κάνεις ποτέ εσύ.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Ο αγαπημένος σου θα αποζητήσει μεγαλύτερη προσοχή από εσένα αυτήν την εβδομάδα. Οι συζητήσεις στο σπίτι θα αυξηθούν και θα σου καλοφανεί που άρχισε ξανά να σου μιλάει για όσα έχει στο μυαλό του. Προς το τέλος της εβδομάδας αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε κάτι άλλο. Αν αποφασίσει να ξοδέψει χρήματα σε κάτι που δεν θέλεις, τότε θα υπάρξει πρόβλημα. Είπαμε να τον στηρίξεις, αλλά όχι και έτσι! Συζήτησέ το μαζί του και με λογικά επιχειρήματα, αυτήν την εβδομάδα είσαι η φωνή της λογικής στο σπίτι.

    Στα επαγγελματικά σου αναζήτησε νέους δρόμους και συνεργάτες, κατάλαβες πια ότι όσοι υπόσχονται πολλά, στο τέλος παραδίδουν λίγα. Αναζήτησε νέες ευκαιρίες, μπορείς να βρεις την κατάλληλη.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Έχεις πολλές ιδέες αυτήν την εβδομάδα και, από την Τετάρτη και μετά, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις ακούσει και ο αγαπημένος σου. Αν είσαι single θα βρεις το κουράγιο να κάνεις την πρώτη κίνηση σε ένα φλερτ που συνεχίζεται εδώ και καιρό χωρίς να προχωρά παρακάτω. Μην έχεις δεύτερες σκέψεις απλά κάντο!

    Η ενέργειά σου θα διοχετευτεί καλύτερα στη δουλειά και ο ενθουσιασμός σου θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεργάσου με τους συναδέρφους σου για καλύτερα αποτελέσματα και καταμερισμό της πίεσης και της ευθύνης.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Αυτήν την εβδομάδα ή θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου ή θα θέλεις να τρέξεις όσο πιο μακριά του γίνεται. Η Πανσέληνος της Τετάρτης θα ενεργοποιήσει τον 8ο οίκο των μυστικών και του πόνου. Τα μυστικά που έκρυβες στην ντουλάπα σου εδώ και καιρό είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα και να χρειαστεί να του εξηγήσεις κάποια δύσκολα πράγματα για το παρελθόν. Αν τον εμπιστεύεσαι, μη φοβάσαι, θα είστε καλύτερα μετά από αυτήν την κουβέντα.

    Στη δουλειά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ή αρχίσεις να απαιτείς πράγματα, δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για κάτι τέτοιο.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Ετοιμάσου για μια γεμάτη εβδομάδα, όσον αφορά στα ερωτικά σου. Η Πανσέληνος της Τετάρτης θα πέσει στον τομέα της συντροφικότητας και θα ανακατέψει τα πράγματα. Ή θα ανακαλύψεις ότι τελικά δεν είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο ή ακριβώς το αντίθετο. Όπως και να έχει θα είναι μια ευκαιρία για μια καινούρια αρχή.

    Την ίδια περίοδο θα σου δοθεί μια ευκαιρία για μια νέα αρχή και στη δουλειά σου, άδραξέ την και προχώρα, δεν ξέρεις πότε ή αν θα παρουσιαστεί ξανά, είναι ή τώρα ή ποτέ!

    ΙΧΘΕΙΣ
    Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να ανοίξεις την καρδιά σου στον αγαπημένο σου. Μετά την Τετάρτη ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα μετακινηθεί στον 12ο οίκο σου. Αυτό θα σε κάνει να μπορείς ευκολότερα να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου στον αγαπημένο σου, χωρίς να φοβάσαι τις αντιδράσεις του. Ακόμα και αν δεν βρεις δίαυλο επικοινωνίας αμέσως, αξίζει να επιμείνεις.

    Στη δουλειά περνάς μια καλή περίοδο και είναι στο χέρι σου να συνεχιστεί και αυτήν την εβδομάδα με την προθυμία σου να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

    Πηγή: εβδομαδιαίες προβλέψεις myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο αδερφός της Δαλάκα αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Ντάνο



    ΣΧΟΛΙΑ