• Πολιτική

    Σύσκεψη στο Μαξίμου για το master plan του ΟΛΠ

    • NewsRoom


    Το θέμα το master plan του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), βρέθηκε στο επίκεντρο  της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο της απόφασης του ΚΑΣ που έκρινε αρχαιολογικό χώρο το μισό Πειραιά.

    Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, κατά τη συνάντηση αναλύθηκε το περιεχόμενο του master plan, και έγινε συζήτηση για επιμέρους σημεία του προτεινόμενου σχεδίου ενώ αποφασίστηκε να δρομολογηθεί η έγκρισή του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Στη συζήτηση συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και οι συναρμόδιοι υπουργοί, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο υφυπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Στρατής, ο γγ Λιμένων – Λιμενικής Πολιτικής Χρήστος Λαμπρίδης καθώς και οι εκπρόσωποι του ΟΛΠ, ο διευθύνων σύμβουλος FU Chengqiu και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Άγγελος Καρακώστας.

    Υπενθυμίζεται ότι, η Cosco, είχε δηλώσει ότι η απόφαση του ΚΑΣ, προσθέτει εμπόδια, αυξάνει τη γραφειοκρατία, ωστόσο δεν στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση του master plan για την ανάπτυξη του λιμανιού στον Πειραιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΛΠ: Αύξηση 19,2% στον κύκλο εργασιών το 2019 – Στα 42,3 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΠ: Εγκρίθηκε το Master Plan με τους αστερίσκους του ΚΑΣ



    ΣΧΟΛΙΑ