ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το χάος και η επιτελική ανικανότητα έχουν την υπογραφή» του πρωθυπουργού, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.
Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «για τέταρτη μέρα χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση και ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ενοχλημένος ‘από το πινγκ πονγκ ευθυνών’».
Καλεί τον πρωθυπουργό να «σταματήσει να αναζητά ‘υπευθύνους’ για μετακύλιση ευθυνών», καθώς, όπως αναφέρει, «το χάος και η επιτελική ανικανότητα έχουν την υπογραφή του».
«Οι πολίτες πληρώνουν το πρωθυπουργικό πινγκ πονγκ μεταξύ ανεμελιάς και ανικανότητας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε ακόμη:
Μητσοτάκης στην ΚΟ: Μείωση στον λογαριασμό της ΔΕΗ για νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα
Ταραντίλης: Δεν «βλέπει» παράταση του lockdown – Η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά στην κακοκαιρία
Ντόρα Μπακογιάννη: Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για τα προβλήματα της κακοκαιρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιntralot: Άρση στην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής
- Paramount: Καταβάλει $16 εκατ. στον Τραμπ για αγωγή εναντίον του CBS
- Απολογισμός μέτρων κατά της οπαδικής βίας: 604 συλλήψεις, 2.500 κάμερες και αυστηρές ποινές 18 μήνες μετά (LIVE)
- Ιράν: Οριστικό τέλος στην συνεργασία με τον ΙΑΕΑ – Δόθηκε η έγκριση από τον Πεζεσκιάν
