• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Όσες επικοινωνιακές επισκέψεις και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν μπορεί να αποτρέψει την πολιτική αλλαγή

    • NewsRoom
    ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ


    «Όσες επικοινωνιακές επισκέψεις και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν μπορεί να αποτρέψει την πολιτική αλλαγή», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη σημερινή περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

    «Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε την παρατημένη από τον ίδιο και την κυβέρνηση του δυτική Θεσσαλονίκη και έσπευσε να τάξει λαγούς με πετραχήλια», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σημειώνει:

    «Υποσχέθηκε ολοκλήρωση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε ότι θα λειτουργήσει τον… Απρίλιο του 2023. Μέχρι και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε το κατασκευαστικό τμήμα του έργου, ούτε και ο διεθνής διαγωνισμός για τη λειτουργία του ως συγκοινωνιακό.

    Υποσχέθηκε επέκταση του Μετρό στις δυτικές συνοικίες, όταν και αν ωριμάσουν οι συνθήκες, την ώρα που οι μελέτες και οι πρόδρομες εργασίες για την επέκταση είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση και έχουν παγώσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

    Υποσχέθηκε τη δημιουργία νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στην πόλη μέσω ΣΔΙΤ, την ώρα που ο διαγωνισμός για το κρίσιμο και αναγκαίο Παιδιατρικό Νοσοκομείο έχει ακυρωθεί και έκτοτε καμία κυβερνητική ανακοίνωση ή δέσμευση δεν έχει υπάρξει.

    Υποσχέθηκε στους διαμαρτυρόμενους γονείς και μαθητές του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου που ζητούν ασφαλή Υποσχέθηκε ότι η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ θα περάσουν από το Υπερταμείο στο ελληνικό Δημόσιο αλλά μετά τις εκλογές. Υποτίμησε μάλιστα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που κατέβηκαν στην μεγαλειώδη συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, κάνοντας λόγο για “fake news” από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όσους αντιδρούν».

    Διαβάστε επίσης

    ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ψηφοδελτίων και η Ιωάννα Κοντούλη



    ΣΧΟΛΙΑ