• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ψηφοδελτίων και η Ιωάννα Κοντούλη

    • NewsRoom
    Ιωάννη Κοντούλη

    Ιωάννη Κοντούλη


    Εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου έθεσε τον εαυτό της και η Ιωάννη Κοντούλη, μια μέρα μετά την ανακοίνωσή τους από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

    Όπως ανέφερε η ίδια, πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα πως το όνομά της περιλαμβανόταν ως υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, η ίδια ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ζήτησε αρμοδίως για την επανόρθωση.

    «Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κοντούλη.

    Η Ιωάννα Κοντούλη είναι έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει συν-επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012 των «Οικολόγων Πρασίνων», αλλά και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

    Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, η υποψήφια βουλευτής στο Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανακοίνωσε την παραίτησή της .Η κυρία Αγαθοπούλου έθετε όρους για τη συμμετοχή έτερου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του νομού, ο οποίος εμφανίζει έντονη επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα.

    Παράλληλα, εκτός την απόφαση να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια του κόμματος είχε αποφασίσει και η  Παναγιώτα Βράντζα, η οποία αναμενόταν να είναι υποψήφια στην Καρδίτσα.

    Διαβάστε επίσης

    ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου από υποψήφια στο Κιλκίς

    Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ