• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη μεγάλο φαβορί για να βρεθεί απέναντι στον Κασσελάκη

    • NewsRoom
    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Η Όλγα Γεροβασίλη θεωρείται πλέον πως θα είναι η υποψήφια που θα ανακοινωθεί και επίσημα από την πλευρά της εσωτερικής αντιπολίτευσης στον Στέφανο Κασσελάκη, ώστε να διεκδικήσει από τον νυν πρόεδρο την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η υποψηφιότητα της κας Γεροβασίλη αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι και το Σάββατο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της φέρεται να «κλείδωσε» έπειτα από μυστική σύσκεψη μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καθώς και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.

    Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

    Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε νωρίτερα πως δεν θα δηλώσει υποψηφιότητα, ενώ και ο Σωκράτης Φάμελλος, το όνομα του οποίου ακούστηκε, δεν φέρεται διατεθειμένος για μια τέτοια κίνηση.

    Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή, θυμίζοντας τις εκρηκτικές καταστάσεις των δύο πρώτων ψηφοφοριών, καθώς ήδη οι διαδικτυακοί οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη προχωρούν σε επιθέσεις με χαρακτηρισμούς κατά της κας Γεροβασίλη και των υπόλοιπων της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

    Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως την Παρασκευή, μια ημέρα μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και την ομιλία Κασσελάκη, στην επικαιρότητα επανήλθε το ζήτημα για την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη που δάνεισε χρήματα στα κομματικά ΜΜΕ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραδέχεται πως πράγματι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας στην αλλοδαπή, κατά παράβαση του νόμου.

    Το μεγάλο ερωτηματικό σε μια τέτοια μάχη θα είναι η αντίδραση του ηττημένου, καθώς όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ακόμα και αυτό μιας νέας διάσπασης.

    Διαβάστε επίσης

    Κασσελάκης: Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών

    Ο Κασσελάκης είναι… Αργυρός, Κοκλώνης ή Μπέπε Γκρίλο; Και θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός;

    Παραδοχή Κασσελάκη ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας – Τι απαντά ο ίδιος



    ΣΧΟΛΙΑ