ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To νέο στοίχημα του Κοκλώνη, η Dream Team της ΕΡΤ, τι κάνουν Κυριακού, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, το… θαύμα του Παΐσιου και ο ασυγχώρητος Λιάγκας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό που ανέφερε «Οχι στο κλείσιμο», διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κατάσταση των κομματικών μέσων και τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται.
Παράλληλα, όταν έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, άρχισαν να φωνάζουν «εδώ, εδώ και κάθε μέρα εδώ, να βάλουμε ένα τέλος στον εμπαιγμό».
Διαβάστε επίσης:
ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε το govHUB έναν κόμβο Διαδικτυακών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμων
Δημοσκόπηση της Interview: Με διαφορά 11,2% προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στρατάκος για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ουδέποτε δέχθηκα ενόχληση από Μαξίμου – Τι είπε για τους διαλόγους με τον «Φραπέ»
- Σκέρτσος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι στη διάθεση της εξεταστικής επιτροπής
- Αλουμίνιο: Αγγίζει υψηλό τριετίας καθώς η «εκεχειρία» ΗΠΑ–Κίνας ενισχύει τις προσδοκίες
- Alphabet: Προς εξέταση η πώληση ομολόγων αξίας 22 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη