• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Χωρισμένος στα δύο και στην πορεία για το Πολυτεχνείο

    • NewsRoom
    Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου σε διαφορετικά μπλοκ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

    O Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου σε διαφορετικά μπλοκ στην πορεία για το Πολυτεχνείο


    Η κρίση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώθηκε και στην πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με τις διάφορες ομάδες εντός του κόμματος να συμμετέχουν σε διαφορετικά μπλοκ, μακριά το ένα από το άλλο.

    Με το μπλοκ του Δικτύου – Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, οι οποίοι με άλλα μέλη των «6+6» επέλεξαν να μην ακολουθήσουν το «επίσημο» μπλοκ του κόμματος.

    Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στα προφίλ τους στα social media.

    Μάλιστα, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε στην ανάρτησή του:

    «Μισός αιώνας από την ηρωική εξέγερση.Για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. Η ρωγμή του ιστορικού χρόνου που εκπροσωπεί το Πολυτεχνείο είναι παντοτινή.Γιατί μας θυμίζει ότι τα αυταρχικά καθεστώτα ανατρέπονται, ότι η δύναμη δεν βρίσκεται στην ισχύ των λίγων, αλλά στις επιθυμίες των πολλών, ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι μια στιγμή πριν τη λυτρωτική αυγή. Προχωράμε. Σταθερά στα ίδια βήματα. Στο δρόμο του Νοέμβρη».

    Αντίθετα, στο «επίσημο» μπλοκ του κόμματος βρέθηκαν τα στελέχη που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να παραστεί και στην συγκέντρωση του μπλόκ στα Χαυτεία, στην οδό Σταδίου.

    Ο κ. Κασσελάκης χαιρέτησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμμετείχαν στην πορεία, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στη συνέχεια…. αποχώρησε μετά από λίγα μέτρα, στρίβοντας δεξιά.

    Στο μπλοκ ήταν η Ρένα Δούρου, με την οποία ο κ. Κασσελάκης πόζαρε αγκαζέ, αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος, όπως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Στέλιος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πέτρος Παππάς.

    Διαβάστε επίσης

    Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου

    Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφήθηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο και μετά έφυγε

    Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Μολότοφ και χημικά



    ΣΧΟΛΙΑ