• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: «Άθλια μέθοδευση Μητσοτάκη» η κατάθεση της γραμματέα του Καλογρίτσα

    • NewsRoom
    ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

    ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


    Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσπαθώντας να διαψεύσει τα όσα κατήγγειλε ενόρκως η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τους «φακέλους και τις τσάντες με χρήματα» που κατευθύνονταν προς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

    Επικαλούμενη δημοσίευμα  ιστοσελίδας, το οποίο υποστηρίζει πως ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέχτηκε πιέσεις για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα , το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «άθλιες μεθόδους» εκ μέρους του πρωθυπουργού «προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο κ. Βουρλιώτης δεν ενέδωσε» λέγοντας ότι «δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια», κάτι που για τον ΣΥΡΙΖΑ «επιβεβαιώνει το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι το δημοσίευμα «αποκαλύπτει επίσης τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών».

    «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη», σχολιάζει καταληκτικά, «ο Ελληνικός λαός το γνωρίζει και θα το επιβεβαιώσει στην κάλπη».

    Υπενθυμίζεται πως η μάρτυρας στη δίκη κατέθεσε, μεταξύ άλλων, πως ο Νίκος Παππάς, μαζί με άλλα πρόσωπα, πραγματοποιούσε συχνά επισκέψεις στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα για τη δημιουργία καναλιού φιλικού προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα μεταξύ αυτών των προσώπων ήταν και ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου, γνωστός για τις υποθέσεις με offshore που διαχειριζόταν.

    Διαβάστε επίσης

    Qatargate: Την έκδοση της κόρης του Παντσέρι στο Βέλγιο αποφάσισαν Ιταλοί εισαγγελείς

    ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό που παρακολουθήσαμε σήμερα ήταν, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η κηδεία ενός «ιδιώτη»



    ΣΧΟΛΙΑ