• Πολιτική

    Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Γιουχαΐσματα από οπαδούς του Κασσελάκη κατά την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση

    • NewsRoom
    Γιάννης Ραγκούσης

    Γιάννης Ραγκούσης


    Μικρή ένταση επικράτησε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ώρα της ομιλίας του Γιάννη Ραγκούση, καθώς η ομιλία του προκάλεσε αντιδράσεις από οπαδού του Στέφανου Κασσελάκη που βρίσκονταν στην αίθουσα.

    Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στο ζήτημα της εταιρείας που διατηρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, κατά παράβαση του νόμου, τον οποίο μάλιστα έφερε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Η αναφορά του αυτή προκάλεσε το γιουχάισμα από συνέδρους στην αίθουσα, με την γραμματεία να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη.

    Λίγο νωρίτερα, ο κ. Ραγκούσης είχε κατηγορήσει τον Στέφανο Κασσελάκη για προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών με την επιστολή του προς την Πολιτική Γραμματεία, μια προσπάθεια η οποία, όπως ανέφερε, κορυφώθηκε με την ομιλία του στην έναρξη του συνεδρίου. Υποστήριξε πως ο κ. Κασσελάκης επιδιώκει να καλύψει τις αιτίες του προβλήματος, ενώ τόνισε πως οι ευρωεκλογές έχουν υπαρξιακή σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι δύο πρώτοι των ευρωεκλογών αναμένεται πως θα είναι και οι δύο βασικοί αντίπαλοι και για τις εθνικές εκλογές. Άρα θα πρέπει πάση θυσία ο ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει τη δεύτερη θέση.

    «Όσοι θέλετε να πιστέψετε πως δεν υπονόμευσαν τη δημόσια εικόνα μας οι ανακοινώσεις ότι προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη ή ότι το κόμμα δανείστηκε από τον πρόεδρο και μάλιστα μέσω  αλλοδαπής εταιρείας, πιστέψτε το, απολύτως σεβαστό», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και παρέμβαση του Παναγιώτη Ρήγα.

    Επανερχόμενος μετά την ένταση, ο κ. Ραγκούσης τόνισε πως «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε».

    Διαβάστε επίσης

    Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο

    Μητσοτάκης για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο γενναίος ουκρανικός λαός συνεχίζει να αγωνίζεται»

    Αυγενάκης: Με διάλογο συνδιαμορφώνουμε την εθνική στρατηγική αλιείας και υδατοκαλλιέργειας



    ΣΧΟΛΙΑ