ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τρίτη ημέρα του συνεδρίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Αντώνης Σαμαράς στις διαδικασίες του κόμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει σήμερα Κυριακή από το βήμα, ενώ η είσοδός του στον χώρο του συνεδρίου δεν πέρασε απαρατήρητη.
Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε λίγα λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας την ώρα που προβαλλόταν οι διεθνείς χαιρετισμοί. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τον συνόδευε πολυπληθής ομάδα του κόμματος, ενώ όταν μπήκε στην αίθουσα κάποιοι σύνεδροι χειροκρότησαν.
Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε ανάμεσα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Μαργαρίτη Σχοινά αλλά δεν αντάλλαξε χειραψία με κανέναν από τους δύο.
Το ίδιο δεν συνέβη με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Αντώνη Σαμαρά να σηκώνεται από την θέση του για να τον χαιρετήσει.
Διαβάστε ακόμη:
14o Συνέδριο ΝΔ (live): Ολοκληρώνεται με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ; Μέλη και φίλοι της παράταξης ψηφίζουν σήμερα για το όνομα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέβιν Γουόρς: Ντεμπούτο για τον νέο πρόεδρο της Fed εκτός ΗΠΑ – Συνάντηση με Λαγκάρντ στο ετήσιο συνέδριο της ΕΚΤ
- ΗΠΑ: Συνεχίζονται οι πιέσεις στο Κογκρέσο για «μπλόκο» στην πώληση F-35 στην Τουρκία
- Σταύρος Καλαφάτης: Δημιουργούμε 13 περιφερειακά Hubs καινοτομίας σε όλη τη χώρα
- ΑΑΔΕ: Πληρώνονται οι αγροτικές ενισχύσεις Ιουλίου – Ποσό €617,5 εκατ. σε 529.494 δικαιούχους (πίνακες)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.