• Πολιτική

    Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χάρη Δούκα την επόμενη Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης- Χάρης Δούκας


    Κλείστηκε σήμερα μεσημέρι το πρώτο ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χάρη Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

    Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη αυτό το διάστημα είναι βεβαρυμένο, λόγω του ταξιδιού του στο Παρίσι μεθαύριο για τη Διάσκεψη Ειρήνης που διοργανώνει ο Εμανουέλ Μακρόν, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα βρίσκεται στο Βερολίνο.

    «Εμάς μας ενδιαφέρει η κοινωνία, μας ενδιαφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, μας ενδιαφέρουν οι καλύτερες υποδομές, τα περισσότερα μεγάλα έργα, δεν πρόκειται να κάνουμε το παραμικρό βήμα πίσω σε αυτό το θέμα», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, το μεσημέρι της Τρίτης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς για τις αντιδράσεις για την κοπή δέντρων στο Μετρό Εξαρχείων.

    Η πλευρά Δούκα το απόγευμα σήκωσε το γάντι, μιλώντας για διαστρέβλωση των θέσεων του νεοεκλεγέντος δημάρχου.

    «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Μαρινάκη ότι η θέση του κ. Δούκα είναι σαφής. Θέλουμε και μετρό και δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όπως επιθυμούν οι Αθηναίοι πολίτες.

    Οι στοχευμένες επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του κ. Δούκα, και μάλιστα πριν ακόμα εκείνος αναλάβει καθήκοντα, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του κ. Δούκα.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαμαντοπούλου για Κασσελάκη: Προσεχώς τίτλοι τέλους

    Γάζα: Ισραηλινοί στρατιώτες στο κέντρο της πόλης

    Στα χαρακώματα ξανά ΠΑΣΟΚ με Κασσελάκη: «Χυδαίος λαϊκισμός, αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο Πολάκης»



    ΣΧΟΛΙΑ