ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής της στα social media η Άννα Διαμαντοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το ότι δεν ήρθε και έβρισε χυδαία την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο του κέντρου».
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο, εκείνος δεν πήγε.
«Αν στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη ερχόταν ο Σ. Κασσελάκης θα ήταν πολιτισμική ανατροπή. Αν απλά δεν ερχόταν ήταν αναμενόμενο.
Το ότι δεν ήρθε και έβρισε χυδαία την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο του κέντρου, αφού πριν έκανε το ίδιο με τον κόσμο της Αριστεράς.
Προσεχώς: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ»
Διαβάστε επίσης:
Alco: Δυσαρέσκεια για την πορεία της κυβέρνησης – Τι λένε οι πολίτες για Μέση Ανατολή και Κασσελάκη
Εξώδικη πρόσκληση στον Σκρέκα για γνωστοποίηση προϊόντων αθέμιτης κερδοφορίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Νέες αγορές μετοχών από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο
- Αναλυτές για Εθνική Τράπεζα: Κέρδη, Allianz και κεφάλαια κρατούν τους ξένους οίκους σε θέση αγοράς
- Γερμανία: Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα – Αναζητούνται οι δράστες
- ΟΣΕ: Νέο έργο ασφάλειας 25 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση 100 ισόπεδων διαβάσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.