• Πολιτική

    Στα χαρακώματα ξανά ΠΑΣΟΚ με Κασσελάκη: «Χυδαίος λαϊκισμός, αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο Πολάκης»

    • NewsRoom
    Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε η ανακωχή Ανδρουλάκη - Κασσελάκη

    Ανδρουλάκης – Κασσελάκης είναι πλέον δύο ξένοι στον Κεντροαριστερό χώρο


    Διαλύθηκαν και τα όποια ευφάνταστα σενάρια για συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ και για… σπάσιμο των πάγων μεταξύ Ανδρουλάκη και Κασσελάκη. Ο νέος πόλεμος που ξεκίνησε φέρει τη σφραγίδα του… Κώστα Σημίτη και της απουσίας του Στέφανου Κασσελάκη, παρ’ ότι προκλήθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού.

    Η άδεια καρέκλα το βράδυ της Δευτέρας με το όνομα του κ. Κασσελάκη προκάλεσε εντύπωση, για να έρθει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σε λογική και λόγο… Πολάκη να εξηγήσει γιατί δεν πήγε αν και είχε προσκληθεί.

    Ο κ. Κασσελάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 γιατί δεν παρέστη στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε. Ο κ. Τσακαλώτος άφησε μαξιλάρι 37 δισ., δυστυχώς όμως την πάτησε ο ελληνικός λαός».

    Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Σχολιάζοντας την απάντηση Κασσελάκη γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη («τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς που σπατάλησαν δισεκατομμύρια;» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, έκανε λόγο για χυδαίο λαϊκισμό και εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Η άδεια καρέκλα στην εκδήλωση για τον Κ. Σημίτη
    Η άδεια καρέκλα στην εκδήλωση για τον Κ. Σημίτη

     

    «Ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας» ανέφερε για να καταλήξει: «Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

    Αναλυτικά η δήλωση του Θ. Γλαβίνα, εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

    «Ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας.

    Η προσφορά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται.

    Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

    Και κάπως έτσι ξαναέπεσαν οι γέφυρες που υποτίθεται είχαν στηθεί μετά τη χθεσινή συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη και του Στέφανου Κασσελάκη και την όποια συμφωνία για κοινές δράσεις στο θέμα των υποκλοπών αλλά και σε ό,τι αφορά τα Τέμπη.

    H υπόθεση δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει:

     

     

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ο Τσακαλώτος φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αποστολάκης κόβει τις γέφυρες – Εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
    Τετ α τετ Κασσελάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή
     



    ΣΧΟΛΙΑ