• Πολιτική

    Συνάντηση της υφυπουργού Παιδείας Δ. Μιχαηλίδου με τον Στ. Κασσελάκη

    • NewsRoom


    Για την ενίσχυση και τη διαρκή αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης ενημέρωσε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

    Όπως αναφέρει η κ. Μιχαηλίδου σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα υποδέχθηκε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

    “Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κατά την επίσκεψη, συνομιλήσαμε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας. Την ενίσχυση και τη διαρκή αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Τι έχουμε κάνει;

    – 20.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες των παιδιών μας.

    – 4.719 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής την τελευταία τετραετία.

    – 3.200 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών την τελευταία τετραετία.

    – Οριζόντια αύξηση μισθών για το εκπαιδευτικό προσωπικό” αναφέρει η κ. Μιχαηλίδου στην ανάρτησή της και προσθέτει:

    “Στόχος όλων, θέλω να πιστεύω, η δημιουργία ενός ακόμη πιο εξωστρεφούς και συμπεριληπτικού σχολείου, στο οποίο έχει θέση και εξελίσσεται κάθε παιδί, χωρίς διακρίσεις. Προσβλέπουμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την αντιπολίτευση και όχι σε επικοινωνιακά σόου για τις κάμερες. Σε έναν διάλογο με προτάσεις, τις οποίες με προσοχή θα ακούσουμε και γιατί όχι και θα υιοθετήσουμε όπου υπάρχει κοινός τόπος. Άλλωστε, η δουλειά της γενιάς μας δεν είναι να εκθέσει απλά και μόνο τα προβλήματα. Η δουλειά της γενιάς μας είναι να τα λύσει. Εμείς, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση”.

    Διαβάστε επίσης:

    Κακοκαιρία Elias: Κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός Λάρισας – Βόλου και στα δύο ρεύματα

    To νέο Μini Cooper εκφράζει συναισθήματα!

    ΟΠΕΚΑ: Καταβολή επιδομάτων ύψους 181 εκατ. ευρώ στις 29 Σεπτεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ