• Κοινωνία

  Κακοκαιρία Elias: Κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός Λάρισας – Βόλου και στα δύο ρεύματα

  • NewsRoom


  Κλειστή είναι η παλαιά Εθνική Οδός Λάρισας – Βόλου λόγω της κακοκαιρίας Elias. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτή ωστόσο οι οδηγοί δεν θα καταφέρουν να εισέλθουν στην πόλη του Βόλου εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

  Την ίδια στιγμή δραματική είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλης του Βόλου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσε η κακοκαιρία Elias.

  Τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσέγγισουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς.

  Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται αυτή την ώρα και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.

  Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα το 199 δέχθηκε κλήση προς βοήθεια από τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, τα 3 μέλη του οποίου έχουν εγκλωβιστεί από τη νεροποντή.

  Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από την Αγριά και Αλυκές με τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους  και να σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ.

  Διαβάστε επίσης

  Θεσσαλία: Σε ποιες περιοχές το νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση

  Λαμία: Στα όρια ο Σπερχειός-Προετοιμάζεται εκκένωση του χωριού Κόμμα

  Θεσσαλία: 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα λεπτοσπείρωσης, υπό διερεύνηση 17  ΣΧΟΛΙΑ