ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα κάνει ο ΚΜ στην Ιερουσαλήμ, πότε πάει στην Άγκυρα, ποιοι ανησυχούν με τα νέα κόμματα, γιατί είναι ανακριβή τα γκάλοπ και ποιοι πήγαν Μέγαρο
Με τον Λιθουανό ομόλογό του Γκαμπριέλους Λαντσμπέργκις, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψής του στην Ελλάδα, θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Οι συζητήσεις αναμένεται να καλύψουν ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των προοπτικών περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε ποικίλους τομείς, του συντονισμού εντός της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού/προσφυγικού και των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν περί ώρα 12:05 κατ’ ιδίαν συνάντηση, μετά το πέρας της οποίας θα λάβουν χώρα οι διευρυμένες συνομιλίες. Ακολούθως, οι κ.κ. Δένδιας και Λαντσμπέργκις θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο περί ώρα 13:15, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας.
Ο Νίκος Δένδιας είχε επισκεφθεί τη Λιθουανία (Βίλνιους) τον Ιούνιο του 2021.
Διαβάστε επίσης
Εκρήξεις στο Κίεβο: Σε καταφύγιο ο Νίκος Δένδιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ryanair: Πρόστιμο 255 εκατ. ευρώ από την Ιταλία για «καταχρηστικές πρακτικές» σε ταξιδιωτικά γραφεία
- Σωρεία ελέγχων σε καφέ και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας – 14 παραβάσεις και πρόστιμα 19.600 ευρώ
- Στουρνάρας στην ισπανική EL PAÍS: Θα πρέπει να βελτιωθεί η παραγωγικότητα της ελληνικής οικονομίας – Υπάρχει επενδυτικό κενό
- ΕΥΔΑΠ: Aναβάθμιση που αλλάζει την Αθήνα και επένδυση 2,5 δισ. ευρώ