ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την περαιτέρω αποκρατικοποίηση των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης με το προεδρείο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΠΣΕΕΠ) και τον επικεφαλής του κ. Παναγιώτη Οφθαλμίδη.
Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση του Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο κ. Χατζηδάκης, απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους του ΠΣΕΕΠ, σημείωσε ότι με βάση τη γνωστή δέσμευση της χώρας απέναντι στους θεσμούς (που επαναβεβαιώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2019), η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στο ΤΑΙΠΕΔ να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με τον πιο επωφελή τρόπο για το Δημόσιο.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι κατά τη λήψη των αποφάσεων θα συνεκτιμηθούν όλοι οι παράγοντες της εσωτερικής και διεθνούς οικονομικής συγκυρίας σε συνδυασμό με τον στρατηγικό ρόλο της εταιρείας για το ενεργειακό σύστημα της χώρας.
Ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε τέλος τους εκπροσώπους των εργαζομένων των ΕΛΠΕ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για να ανησυχούν για το εργασιακό παρόν και μέλλον τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στις 16 Απριλίου η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων
- Πόλεμος στο Ιράν: Τα ΗΑΕ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους – Το Ισραήλ βομβαρδίζει τις πρωτεύουσες του Ιράν και του Λιβάνου (Live upd)
- Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.