• Πολιτική

    Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη-Χαρδαλιά – Σύσσωμη στήριξη ΝΔ στην υποψηφιότητά του

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης - Νίκος Χαρδαλιάς

    Κυριάκος Μητσοτάκης – Νίκος Χαρδαλιάς


    Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά, τον επίσημα υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής.

    Ο υφυπουργός Άμυνας θα περάσει λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Η συνάντησή τους είναι τυπική, καθώς έχουν προηγηθεί αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ τους τις τελευταίες μέρες, μέχρι της οριστικοποίηση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά.

    «Γαλάζια» πανστρατιά

    Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο νυν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, θα λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, αρκετά στελέχη της ΝΔ έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους με δημόσιες δηλώσεις στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά.

    Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε καλή επιτυχία στον «αγαπημένο του φίλο» στη μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.

    Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Σε ανάρτησή του επισημαίνει ότι με τον υποψήφιο για την περιφέρεια τους συνδέει ισχυρή και διαχρονική σχέση και συνεργασία στην αυτοδιοίκηση και την κυβέρνηση.

    «Είμαστε δίπλα σου! Σε στηρίζουμε για την Αττική μας και την Πατρίδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

    Τη βεβαιότητά του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής εκφράζει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης.

    Παράλληλα, σημείωσε ότι «είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ο οποίος δεν ησυχάζει εάν δεν εκτελέσει στο ακέραιο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα την εκάστοτε αποστολή του».

    Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε και αυτός «φίλο» τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ για την Αττική, λέγοντας πως «είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και θα πετύχει και στη νέα πρόκληση», προσθέτοντας πως «είμαστε δίπλα του».

    Από τη πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο Νίκο Χαρδαλιά, τονίζοντας πως «επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση», ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής η καλύτερη υποψηφιότητα και η σωστή επιλογή για το Βόρειο Αιγαίο

    Συνάντηση Μητσοτάκη με την πρόεδρο της κυπριακής Βουλής

    Οικονόμου: Αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης στους δρόμους για τους διακινητές μεταναστών



    ΣΧΟΛΙΑ