• Πολιτική

    Συγκινητική κινητοποίηση φορέων και επιχειρηματιών για τα τέκνα του Γιώργου Μπαλταδώρου

    • NewsRoom


    Επιχειρηματίες, φορείς, οργανισμοί σύσσωμοι αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από την πτώση σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σκύρου, του Mirage που χειριζόταν.

    Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έρχεται να προστεθεί στους φορείς που αποφάσισαν να βοηθήσουν την οικογένεια του εκλιπόντος ως ελάχιστο φόρο τιμής. Τα δύο παιδιά του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, αποφάσισε να υιοθετήσει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, το Ιατρικό Κέντρο αποφάσισε να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες περίθαλψης και υγείας των παιδιών μέχρι την ενηλικίωσή τους.

    Επιπλέον όπως έγινε γνωστό, ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Γρηγόρης Κωνσταντινίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως θα ενισχύσει την οικογένεια του Γιώργου Μπαλταδώρου.

    Η στήριξη αφορά μηνιαία σύνταξη ύψους 500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα καλύψει και τις σπουδές των παιδιών του.

    Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι από τη Super League αποφασίστηκε να δοθεί οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φ. Κουβέλης: Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν γενναίος, ένας άξιος αγωνιστής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ο καταγραφέας πτήσεων του μοιραίου Mirage

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Μπαλταδώρος: Η σπουδαία πρωτοβουλία της Super League για την οικογένειά του



    ΣΧΟΛΙΑ