• Πολιτική

    Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου για τον «σκαφάτο» Τσίπρα μετά την τραγωδία στο Μάτι

    • NewsRoom


    Θύελλα αντιδράσεων και πληθώρα ερωτημάτων έχουν προκαλέσει στα social media οι δυο φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος. Σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάποιοι υποστηρίζουν ότι δείχνουν (χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο) τον Έλληνα πρωθυπουργό στις καλοκαιρινές διακοπές του από το καλοκαίρι του 2018 σε σκάφος, μετά την τραγωδία στο Μάτι, και πριν από το διάγγελμά του στην Ιθάκη για την περίφημη έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. To ερώτημα είναι εάν υπάρχουν και άλλες περισσότερο καθαρές φωτογραφίες οι οποίες θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

    Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου.

    «Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Twitter.

    Την ανάρτηση αναδημοσίευσε εν συνεχεία στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος.

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ρωτά σε ποιον ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας.

    «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» χαρακτηριστικά γράφει.

    Οι 2 φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Καρδίτσα η… Περιστέρα Μπαζιάνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα στα Χανιά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας φτώχυνε τον Έλληνα με 29 πρόσθετους φόρους



    ΣΧΟΛΙΑ