• Πολιτική

    Σε σύγχυση ο Πολάκης: «Fake news η απόφαση του ΣτΕ για να πλήξουν τον Τσίπρα»

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος υποστηρίζει πως η διαρροή της απόφαση του ΣτΕ να κρίνει συνταγματική την περικοπή των δώρων των δημοσίων υπαλλήλων είναι… fake news για να πλήξουν τον Τσίπρα. Μάλιστα ο «αψύς Σφακιανός» υποστηρίζει ψευδώς πως η πρόεδρος του ΣτΕ διέψευσε τις πληροφορίες, αν και στη πραγματικότητα η ίδια εξέφρασε απλά την έντονη ενόχλησή της για την διαρροή χωρίς ωστόσο να διαψεύσει την ίδια τη πληροφορία, όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης (αντίθετα, διέψευσε πληροφορίες περί έντασης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης).

    Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός επιτέθηκε σε ΜΜΕ τα οποία δημοσίευσαν φωτογραφίες πριν από τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο, αλλά και στους ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων που κήρυξαν τριήμερη απεργία πριν τις εκλογές.

    Αναλυτικά η οργισμένη (και ανορθόγραφη) ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

    Η αντιπολίτευση και τα συστημικά ΜΜΕ μαζι με κάποιους οικονομικούς “πυλώνες” του συστήματος ,βλέποντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμική του Συριζα εχουν πάθει παράκρουση:

    1)διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για αποφαςη του ΣΤΕ και τα δώρα των δημοςιο υπαλλήλων ,αμεσως μολις ο Αλεξης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για δώρο Χριστουγέννων με βάση την εξέλιξη των μεγεθών της οικονομίας .Οργιλη διάψευση απο το ΣΤΕ .
    2) Παρουσιάζουν φωτογραφίες απο την πλατεία του Αγρινιου το απόγευμα ,πριν μαζευτεί ο κόσμος και λενε για “μισοάδεια πλατεία που μίλησε ο Τσιπρας”,κολλώντας και απο δίπλα μια “δημοσκόπηση ” με 6,5 % διαφορα!!!(πάνε τα 15αρια και τα 12 άρια βεβαια…)
    3) Καποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο !!!!!! πριν τις εκλογές (οταν η δουλειά θα ειναι ετςι κι αλλιως πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο Εοπυυ …..
    Κάποιοι (οχι όλοι) γλυκάθηκαν φαινεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτακη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το ντιλ μετα!!

    Ολα τα σφυριά του συστήματος χτυπάνε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…. Ο λαός ΕΧΕΙ αποφασισει :ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ …
    Κυριακή Κοντη γιορτή…. Κρατείστε τα πρωτοσέλιδα και τις δημοςκοπηςεις να τα δούμε παρέα τη Δευτέρα….
    ΥΓ προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς :μην παίζεται το παιχνιδι της αντιπολίτευσης ,άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 13-14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 19 …και το ξέρετε….



    ΣΧΟΛΙΑ