• Πολιτική

    Ρένα Δούρου: Έδωσε 20.000 σε site για να την αποθεώνει. Σάλος στο Twitter

    • NewsRoom
    Δούρου

    Ρένα Δούρου. Περιφερειάρχης Αττικής


    Τη «θεραπεία» του «πληγωμένου» προφίλ (από την πρόσφατη τραγωδία της Μάνδρας) της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου φαίνεται πως έχει αναλάβει φιλοκυβερνητικό site και μάλιστα με το αζημίωτο. Και αυτό καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, ανέλαβε να παρουσιάσει δεκάδες «αντικειμενικά» ρεπορτάζ για την «ευαισθησία» και την «ετοιμότητα» της κυρίας Δούρου, έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ, από τα Ταμεία της περιφέρειας.

    Η αποκάλυψη της σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και του site, για την παροχή «συμβουλευτικών υπηρεσιών», έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ προκάλεσε σάλο μεταξύ των χρηστών του Twitter. Και μάλιστα, όχι τόσο διότι αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, όσο κυρίως για το γεγονός πως η ιστοσελίδα φρόντιζε να «αποθεώνει» την Ρένα Δούρου και να επιτίθεται σε όσους έρχονταν σε κόντρα εναντίον της, ακόμα και την ώρα της μεγάλης τραγωδίας με τους 23 νεκρούς.

    Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι που χρησιμοποιούσε η ιστοσελίδα, όπως για παράδειγμα, «Πόρισμα-κόλαφος για τις πλημμύρες στην Μάνδρα, δικαιώνει πλήρως τη στάση της Ρένας Δούρου και καταρρίπτει την σπέκουλα της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ!» αλλά και «Άλλο… ρέμα και άλλο “ρεύμα” κατά της Δούρου, κύριοι των ΜΜΕ και του ΠΑΣΟΚ!» ή «”Δεν ανακαλύψαμε τη Δυτική Αττική στις 15 Νοεμβρίου…!”. Μέτρα – “μαμούθ” 292 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Αττική, εξήγγειλε η Ρένα Δούρου!»

    Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την εκταμίευση της 1ης δόσης των 3437,04 ευρώ στην ιστοσελίδα thefaq 

    Το «έργο προβολής και επικοινωνίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυσης της Προσπελασιμότητας (ΕΥΔΕΠ-Ε.Π.) της Περιφέρειας Αττικής», όπως είναι ο ακριβής τίτλος, εκτιμήθηκε στις 20.000 ευρώ, το οποίο έγινε μέσω διαγωνισμού μεταξύ 3 προσώπων που κλήθηκαν στον διαγωνισμό, από το οποίο επιλέχθηκε η χαμηλότερη προσφορά.  Η πρώτη πληρωμή (3.437 ευρώ)  εγκρίθηκε στις 27 Δεκεμβρίου. .

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει βάλει στην γωνία τον Π. Συγγελίδη και την Ρένα Δούρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιφέρεια Αττικής: Χαμός ξανά στο συμβούλιο – Οι κάτοικοι της Μάνδρας «επιτέθηκαν» στη Δούρου



    ΣΧΟΛΙΑ