• Πολιτική

    Περιφέρεια Αττικής: Χαμός ξανά στο συμβούλιο – Οι κάτοικοι της Μάνδρας «επιτέθηκαν» στη Δούρου

    • NewsRoom


    Μέσα σε απίστευτη ένταση έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ επαγγελματιών από την περιοχή της Μάνδρας και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, εξελίχθηκε το σημερινό περιφερειακό συμβούλιο.

    Επαγγελματίες και πολίτες από την περιοχή της Μάνδρας, η οποία σχεδόν μετρά τις πληγές της από τις πλημμύρες της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε τη Δυτική Αττική πριν δύο εβδομάδες, αντέδρασαν έντονα κατά της Ρένας Δούρου, ζητώντας με επιτακτικό τρόπο να τους πει τον σχεδιασμό της περιφέρειας για την επόμενη ημέρα, με πολύ συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

    «Να μάθουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ντροπή σας, από ποιον ζητάτε να σας βοηθήσει; Από τον Θεό;», φώναζε μία γυναίκα επαγγελματίας που πήρε το λόγο γεμάτη απελπισία, αλλά επιθυμώντας να ακούσει δραστικά μέτρα από το στόμα της περιφερειάρχη. Μάλιστα με πολύ έντονο ύφος ζήτησε από την περιφερειάρχη Αττικής να της παρουσιάσει με ακρίβεια ποιες κινήσεις θα πραγματοποιήσει κάθε μέρα.

    δείτε σχετικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Άλφα:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=EOFvHN_YE4k

    Ένας άλλος επαγγελματίας κινήθηκε προς το βήμα που ήταν ανεβασμένη η Ρένα Δούρου και ζητούσε από την περιφερειάρχη να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Η Ρένα Δούρου χαμογέλασε, με συνέπεια να προκαλέσει την οργή του άνδρα, ο οποίος τη ρώτησε: «Γιατί γελάς;».

    Η Ρένα Δούρου, από το βήμα που βρισκόταν, υποσχέθηκε να δρομολογήσει την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων που δικαιούνται οι πλημμυροπαθείς, προκαλώντας νέες έντονες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους πολίτες, οι οποίοι τους φώναζαν: «Για τα αντιπλημμυρικά έργα δεν είπες τίποτα».

    Στο μεταξύ, ξεκινάει από αύριο (Τετάρτη) η κατάθεση αιτήσεων, για την χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στους  πολίτες της Δυτικής Αττικής, οι κατοικίες των οποίων επλήγησαν από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Αρχικά θα αποζημιωθούν οι άνθρωποι που υπέστησαν ζημιές στις κατοικίες τους και αργότερα εκείνοι που είναι επιχειρηματίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΕΗ: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το σχέδιο πώλησης λιγνιτικών μονάδων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασπρόπυργος: Τροχαίο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με έναν σοβαρά τραυματία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προϊστάμενος στο πολιτικό γραφείο του Μαξίμου ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ