• Top Stories

    Μητσοτάκης: Πρόταση μομφής κατά Πολάκη μετά το Πάσχα

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ


    Με σκληρή γλώσσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε σήμερα το πρωί από το βήμα της Βουλής την κίνηση της ΝΔ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, μετά το Πάσχα.

    «Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, προκαλώντας την κυβέρνηση.

    «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Αμέσως μετά το Πάσχα, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Ήρθε η ώρα να δούμε αν θέλουμε την Ελλάδα των πολλών ή την Ελλάδα των Πολάκηδων».

    Συνέχισε λέγοντας: «Debate δεν θέλατε κ. Τσίπρα, ελάτε εδώ στη Βουλή. Πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά, ένα και το αυτό είστε».

    Λίγο αργότερα, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στην Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν υπάρχει συγγνώμη για τη ΝΔ για όσα είπε ο κ. Πολάκης. Ή τον αποπέμπει ο κ. Τσίπρας ή τον παίρνει αγκαλιά. Θα καταθέσουμε την πρόταση μομφής την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει τη Βουλή».

    Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή σχόλιο του κ. Πολάκη σε βάρος του υποψηφίου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον διορισμό του σε προσωποπαγή θέση στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.

    «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» αναφέρει η ανάρτηση που έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης για «φαύλο Πολάκη»: Ντροπή κ. Τσίπρα που τον κρατάτε στην κυβέρνησή σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πολάκης τα έβαλε τώρα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Αήθης επίθεση για την αναπηρία του



    ΣΧΟΛΙΑ