• Πολιτική

    Προβλήματα προκάλεσε η καλοκαιρινή βροχή σε περιοχές της Αττικής


    Προβλήματα σε διάφορα σημεία της Αττικής προκάλεσε η βροχόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί σε σημείο με μεγάλη ποσότητα νερού στη λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο, ενώ ένας άλλος οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημά του, στην ίδια περιοχή.

    Επίσης, μικροπροβλήματα προκλήθηκαν, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, στις περιοχές του Χαϊδαρίου και του Κερατσινίου.

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιφερειακή Αιγάλεω από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.

    Παραμένει άστατος ο καιρός τη Δευτέρα

    Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Δευτέρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία τις μεσημβρινές – απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα εξασθενήσουν.

    Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου.



    ΣΧΟΛΙΑ