ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ένα λιτό σχόλιο απάντησε το Ποτάμι στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, που αναφερόμενος στην επίθεση κατά του 52χρονου επιχειρηματία περιορίστηκε να πει ότι δεν ζούμε σε έναν κόσμο «αγγελικά πλασμένο».
Το Ποτάμι, αφού χαρακτήρισε ανύπαρκτο τον υπουργό, επισήμανε: «Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του».
Αναλυτικά το σχόλιο αναφέρει:
«O κ. Τόσκας είναι ανύπαρκτος ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης για την εγκληματικότητα, πλέον το ποτήρι ξεχείλισε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χαλαρός» ο Τόσκας για τη ληστεία στην Κηφισιά: «Δεν ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.