• Top Stories

    Ρωσία: Φάρσα η απειλή για βόμβα σε σιδηροδρομικούς σταθμούς (upd)

    • NewsRoom
    Ρωσία


    Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας, αφού οι αστυνομικοί που ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους αυτούς δεν βρήκαν κανένα ύποπτο αντικείμενο.

    Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, η κρατική εταιρεία που διαχειρίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο, ανακοίνωσαν ότι τα δρομολόγια των τρένων δεν επηρεάστηκαν από την εκκένωση των τριών σταθμών και τις έρευνες που ακολούθησαν.

    Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι:

    Η αστυνομία της Μόσχας, στη Ρωσία, εκκένωσε τρεις διαφορετικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς, βγάζοντας έξω σχεδόν 3.000 ανθρώπους, από μετά από ανώνυμη απειλή για τοποθέτηση βόμβας, μεταδίδει το πρακτορείο Tass.

    Σύμφωνα με το Tass, η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για να ελέγξει τους σταθμούς Κazansky, Leningradsky και Yaroslavsky. Σημειώνεται πως και οι τρεις σταθμοί βρίσκονται στο ίδιο τετράγωνο της Μόσχας.

    Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, «προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβες έγιναν για τους σταθμούς Κazansky και Leningradsky. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν έξω από τους σταθμούς αυτούς. Επιπλέον 750 άνθρωποι, βγήκαν από τον σταθμό Yaroslavsky. Περιμένουμε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», δήλωσε μια πηγή στο πρακτορείο.

    Οι τρεις σταθμοί εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες Μοσχοβίτες. Σημειώνεται πως σήμερα στην Ρωσία είναι εργάσιμη, καθώς οι Ρώσοι είναι Παλαιοημερολογίτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάλι καλά: Μόνο υλικές ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ στη Χιλή – Ούτε τσουνάμι, ούτε θύματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Βίτσας: «Δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς δημοκρατία»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O σολίστ της χορωδίας του ρωσικού στρατού σώθηκε από θαύμα



    ΣΧΟΛΙΑ