• Top Stories

    Μποναμάδες δίχως έλεος: Το κράτος πληρώνει κλειστά αστυνομικά τμήματα!

    Ανθρωποκτονία από αμέλεια ο τραγικός θάνατος της 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα

    Ελληνική Αστυνομία


    Συνέβη και αυτό. Στην καταχρεωμένη Ελλάδα του σήμερα, το επίσης καταχρεωμένο κράτος συνεχίζει τους …μποναμάδες, καθώς εξακολουθεί να πληρώνει ενοίκια για αστυνομικά τμήματα που έχουν κλείσει εδώ και χρόνια.

    Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr τα αστυνομικά τμήματα σε Αγίας Τριάδα – Τολό – Νέας Κίο- Αρχ. Επίδαυρο έχουν κλείσει εδώ και χρόνια αλλά για τα κτήρια τους το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξακολουθεί και πληρώνει τα ενοίκια.

    Το φαινόμενο εντοπίστηκε στην Αργολίδα και έγινε γνωστό από υπόμνημα που παρέδωσε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στον αρχηγό της ΕΛΑΣ ο οποίος επισκέφθηκε το Ναύπλιο.

    Το υπόμνημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

    “….Παρακαλούμε εσάς προσωπικά ζητώντας την δική σας παρέμβαση για την άμεση επίλυση του ζητήματος της μεταστέγασης του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ από το ήδη υπάρχον ακατάλληλο κτίριο για στέγαση Δημόσιας Υπηρεσίας αλλά και επικίνδυνο από άποψη στατικότητας όπως το χαρακτηρίζουν με έγγραφά τους οι αρμόδιες υπηρεσίες, σε άλλο κτίριο κατάλληλο αφού εξοικονομήσουμε τα χρήματα που χρειάζονται για το σκοπό αυτό από την οριστική διακοπή λειτουργίας των Αστυνομικών Σταθμών Αγίας Τριάδας – Τολού – Νέας Κίου – Αρχ. Επιδαύρου, υπηρεσίες που είναι κλειστές επί αρκετά χρόνια, παρά ταύτα η πολιτεία μας εξακολουθεί να καταβάλει μισθώματα για τα κτίρια που τις στεγάζουν.

    Επίσης θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να εξευρεθεί λύση για την μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών Άργους, σε κτίριο με υποδομές κατάλληλες για τέτοια χρήση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ: Δείτε τη φωτογραφία του νεκρού τρομοκράτη που αιματοκύλησε το Βερολίνο (προσοχή σκληρή εικόνα)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Α. Μέρκελ διώχνει τους μετανάστες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθήνα: Στις πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης



    ΣΧΟΛΙΑ