• Πολιτική

    Πολάκης κατά Διονύση Σαββόπουλου: «Ξαναβούτα τώρα στον βάλτο»

    • NewsRoom


    Σφοδρή επίθεση στον τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώτος στον ΣΚΑΪ και τα όσα ανέφερε για την συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

    Ο Διονύσης Σαββόπουλος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το δείγμα του μέσου πολιτικού της μεταπολίτευσης, απαντώντας αρχικά «δεν θα το έλεγα» για να συμπληρώσει ότι «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

    Η αναφορά προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έσπευσε να του επιτεθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες διαμαρτυρώντας δημοσίως για την κριτική εναντίον του κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα», χαρακτήρισε τον Σαββόπουλο ως κάτοικο του «βάλτου των ΜΜΕ της Διαπλοκής», στον οποίο το μόνο κοινό που έχει απομείνει από ότι ήταν στα νιάτα του είναι το ντέφι!

    Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

    «Διονυση της “συγκεντρωσης που αναβει κι ολα ειν συνειδητα” των φοιτητικων μας χρονων……
    Εγω ξερω απο προβατα γιατι ο πατερας μου ηταν βοσκος …
    Εσυ πρεπει να ξερεις απο αρκουδιτσες μετα τη θητεια σου στις αυλες του Μητσοτακη και του ΠΑΣΟΚ …..το μονο κοινο με τα νιατα σου ειναι το ντεφι
    ΥΓ ειχαμε καιρο να σε ακουσουμε ,έβρισες και συ για να βγεις λιγο στην επιφανεια του βαλτου των “φιλοξενων” ΜΜΕ της διαπλοκης ….Ξαναβουτα τωρα…πηρες το πενταλεπτο!!»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Αυτονόητα ερωτήματα ζητούν απάντηση για το δάνειο Πολάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΣΥΝ για Πολάκη: Έπρεπε να έχει πάει σπίτι του εδώ και καιρό



    ΣΧΟΛΙΑ