• Πολιτική

    Τασούλας: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παρέπεμψε τον Παύλο Πολάκη

    • NewsRoom

    Κ. Τασούλας – Π. Πολάκης


    Συνεχίζεται από το πρωί της Τρίτης η συνεδρίαση της Βουλής, που διεκόπη το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από το περιστατικό που σημειώθηκε με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

    Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παρέπεμψε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, «για να εξηγήσει τα όσα είπε και έκανε χθες βράδυ από το βήμα της Ολομέλειας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Η επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσει το αμέσως επόμενο διάστημα προκειμένου να αποφασίσει για τις ενδεχόμενες πειθαρχικές ποινές που θα επιβληθούν στον κ. Πολάκη, για παραβίαση του κανονισμού της Βουλής.

    Πολάκης: Καμία κατάληψη δεν έκανα, περίμενα εσάς να μου βάλετε μομφή για να συνεχίσω

    Ο κ. Πολάκης απαντώντας στην παρέμβαση του κ. Τασούλα για το χθεσινό επεισόδιο, ανέφερε: «Εγώ κύριε Πρόεδρε δεν έκανα καμία κατάληψη της έδρας, ο κ. Αθανασίου έκανε κατάλυση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών χθες και καταλαβαίνω από την τοποθέτησή σας αλλά και του κ. Οικονόμου ότι καταδικάζετε την στάση αυτή».

    Εξήγησε γιατί περίμενε όρθιος, λέγοντας ότι είχε διακοπεί η διαδικασία προκειμένου να γίνει μομφή εναντίον του. «Καμία κατάληψη δεν έκανα, περίμενα εσάς να μου βάλετε μομφή για να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Τασούλας: «Καταληψίας της Βουλής» ο Πολάκης – Αποκαρδιωτική η χθεσινή εικόνα

    Μητσοτάκης: Θεσμικές πρωτοβουλίες με στόχο τη γρήγορη και άμεση απόδοση Δικαιοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ