• Top Stories

    Τσίπρας σε Μητσοτάκη – Γεννηματά: “Έχω δεχθεί bulling από τον ΔΟΛ!” (video)

    • NewsRoom
    Τσίπρας


    Τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας, τοποθετήθηκε στη Βουλή για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, απαντώντας παράλληλα στις επιθέσεις που δέχτηκε τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από τη Φώφη Γεννηματά.

    Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην επίθεση που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα από τα Μέσα του Ομίλου, λέγοντας πως έχει δεχθεί… bulling!

    Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Με εγκαλείτε κ. Μητσοτάκη και κα. Γεννηματά για το ζήτημα του ΔΟΛ. Θέλετε να λογαριαστούμε; Για ποιον λόγο με εγκαλείτε; Ποιο είναι το αίτημά σας; Πρόκειται για ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο με έχει στοχοποιήσει χιλιάδες φορές.

    Ένας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια για διάσωση και μιλάτε για Βόρεια Κορέα. Ο κ. Μιχελάκης έγινε πρόσφατα διευθυντής στον ΑΝΤ1. Είπαμε τίποτα; Ο υιός του κ. Ψυχάρης ήταν συνάδελφος σας, εδώ. Έχω κι άλλα παραδείγματα. Την κα. Σπύρακη, τον κ. Καψή. Είπαμε τίποτα;

    Τα Μέσα ενημέρωσης εδώ και χρόνια περνούν δομική κρίση και εξαιτίας της τεχνολογίας. Η αξιοπιστία του χώρου πλήττεται. Ο χώρος υποβαθμίζεται. Λειτουργεί ως προπαγανδιστικός μηχανισμός και αυτό είναι έλλειμμα για τη δημοκρατία.

    Κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν δέχθηκε τέτοιο πολιτικό μπούλινγκ όσο εγώ. Οι τίτλοι και οι εργαζόμενοι είναι κάτι ξέχωρο. Δεν είδαμε πολλά δάκρυα όταν έκλεισε η «Ελευθεροτυπία». Αν βρεθούν επενδυτές, θα συμβάλλουμε στα πλαίσια του νόμου. Μέχρι στιγμής επενδυτές δεν υπάρχουν, η ιδιοκτησία απ’ όσο γνωρίζω δεν θέλει να βάλει χρήματα και οι τράπεζες δεν θα δώσουν «αέρα» δάνεια.

    Εμείς έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε, δεν θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Δεν θα γίνει όπως μάθαμε στο παρελθόν. Δεν θα γίνει φωτογραφικά. Δεν θα γίνει χωρίς τη συναίνεση των πολιτικών κομμάτων. Αν υπάρχει θεσμική βούληση για πλαίσιο ισότητας όλων των Μέσων, συμφωνούμε. Όλα στο φως. Δεν παίζουμε κάτω από τις κουρτίνες.

    Ας σταματήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα από κάποιους. Τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα και όχι οι τύχες των εφημερίδων και των εργαζομένων».

    Δείτε και το σχετικό video:

    https://youtu.be/KsiABFPqFfg



    ΣΧΟΛΙΑ