• Πολιτική

    «Ταύρος εν υαλοπωλείο» ο Πούτιν: Τα Αμερικανικά ΜΜΕ είναι χειρότερα από πόρνες (video)

    Βλαντιμίρ Πούτιν Vladimir Putin

    Β. Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας


    Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας στις κατηγορίες περί κατασκοπείας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, τις οποίες δημοσίευσε η αμερικανική ιστοσελίδα Buzzfeed.

    «Οι μυστικές υπηρεσίες της  Ρωσίας δεν τρέχουν πίσω από κάθε δισεκατομμυριούχο», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκαθαρίζοντας πως η «έκθεση» που δημοσίευσε η αμερικανική ιστοσελίδα είναι μια απάτη.

    Και μπορεί η απάντηση του Ρώσου προέδρου να ήταν αναμενόμενη, αυτό που δεν περίμενε όμως κανένας ήταν ο τρόπος με τον οποίο έγινε η “υπεράσπιση”, πέρα από κάθε έννοια του “pollitically correct”…

    Ο Β. Πούτιν υπενθύμισε πως ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε τη Μόσχα τον Νοέμβριο του 2013, πολύ πριν εκδηλώσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. «Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν απλά ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνώριζε «καν ότι είχε πολιτικές φιλοδοξίες».

    «Επομένως πώς κάποιος πιστεύει ότι οι μυστικές μας υπηρεσίες τρέχουν πίσω από όλους τους Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους; Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει, πρόκειται για πλήρες παραλήρημα»

    Η έκθεση ισχυρίζεται πως οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει στιγμιότυπα  όπου εμπλέκονταν ιερόδουλες.

    «Ο Τραμπ θα είχε φθάσει κι αμέσως θα είχε τρέξει να συναντήσει ιερόδουλες στη Μόσχα» είπε ειρωνικά ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για ένα «πρόσωπο που έχει οργανώσει καθ’ όλη την διάρκεια της ζωή του διαγωνισμούς ομορφιάς, κάποιος που συναναστρέφεται με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου».

    «Ξέρετε, δύσκολα μπορώ να φανταστώ ότι έτρεξε στο ξενοδοχείο για να συναντήσει αυτά τα κορίτσια μειωμένης κοινωνικής συνείδησης, ακόμα κι αν μετά βεβαιότητας είναι οι καλύτερες του κόσμου» (!) πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, που με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατηθεί για να μην χαμογελάσει.

    «Όμως αυτά τα πρόσωπα που υποστήριξαν αυτού του είδους τα πλαστά έγγραφα, αυτά τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε βάρος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, τα πρόσωπα που τα κατασκεύασαν και τα χρησιμοποιούν για πολιτικό σκοπό είναι χειρότερα από τις ιερόδουλες» πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

    «Ηθικά δεν έχουν κανένα απολύτως όριο» κατέληξε, κρίνοντας ότι όλο αυτό αποδεικνύει την «υποβάθμιση του επιπέδου της ελίτ των χωρών της Δύσης»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mε «άδειες βαλίτσες» στο Λονδίνο οι Έλληνες τραπεζίτες για τη Deutsche Bank

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπ και Μέι αλλάζουν το παιχνίδι στην ΕΕ – Σε δεινή θέση η Μέρκελ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράλι ανόδου για τη στερλίνα δια…χειρός May



    ΣΧΟΛΙΑ