• Πολιτική

    Προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα: Η Ψέριμος είναι δική μας

    Ψέριμος


    Η Ψέριμος είναι… τουρκική! Ακόμα μία πρόκληση των γειτόνων μας η οποία συνοδεύτηκε από έναν ιδιαίτερα ανιστόρητο ισχυρισμό ότι η Ελλάδα κατέλαβε “18 νησιά μας”!  H τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται μετά τις συνεχείς παραβιάσεις αλλά και τις δηλώσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Το άκρως προκλητικό πρωτοσέλιδο της SÖZCÜ κυκλοφορεί σήμερα στην Τουρκία. Πρόκειται για ακόμα μία επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος επισκέφθηκε το νησί.

    «O Έλληνας πρόεδρος ανέβηκε στο νησί μας, το οποίο κατέλαβαν. Μας πήραν τα 18 νησιά μας και από πάνω κάνουν και σόου», αναφέρει η εφημερίδα η οποία σε ένα ανιστόρητο παραλήρημα.

    Η SÖZCÜ είναι μεσαίας κυκλοφορίας εφημερίδα και θεωρείται πως ανήκει στον αντιπολιτευόμενο χώρο. Μάλιστα, οι πολέμιοι της την αντιμετωπίζουν ως φερέφωνο της αντιπολίτευσης.

    Τσαβούσογλου κατά Καμμένου

    Μετά την επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπέλυσε τα «πυρά» του και στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον οποίο χαρακτήρισε «ρατσιστή» και «κακομαθημένο».

    Σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα «Miligazate», ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε:

    «Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις» και πρόσθεσε: «Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του ρατσιστικού κόμματος».

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Wise Man: Πως ο Δημήτρης Σπυρίδης του Metropolitan έβγαλε σε ένα χρόνο κέρδη 6,4 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν ψηφίζουμε τα υπερβολικά μέτρα που έφερε η ανικανότητα Τσίπρα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προ των πυλών οι έλεγχοι της εφορίας για καταθέσεις και εισοδήματα – Στο μικροσκόπιο 1,2 εκατ. ΑΦΜ



    ΣΧΟΛΙΑ