• Top Stories

    Νέα στοιχεία στο δυστύχημα με την Porsche: Έκανε κόντρες με Audi R8; Τι λέει ο τραγικός πατέρας

    Πόρσε

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας


    Νέα δεδομένα για το μοιραίο τροχαίο με την Porsche που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής, έρχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας με δηλώσεις του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η τραγική φιγούρα που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται σε πάρκινγκ, στο 83χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

    Έχοντας βρει το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ο Υ. Πατμάνογλου αναφέρει πως πίσω από το αμάξι ερχόταν ένα σπορ αυτοκίνητο μάρκας Audi τύπου R8.

    «Ήταν ένα R8 πίσω και πρέπει να πατιόντουσαν. Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ δεν είμαι σίγουρος, είχαν σχέσεις ή φιλίες, δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…».

    Την ίδια ώρα, ο 41χρονος άφησε να εννοηθεί πως ο οδηγός του Audi γνώριζε τα παιδιά μέσα στην Porsche, αφού όπως είπε, μετά το τραγικό τροχαίο ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου και ενώ είχε προσπεράσει το πάρκινγκ έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια. «Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε. Mάλλον ήταν φίλοι».

    Το ενδεχόμενο ο οδηγός της Porsche να έκανε «κόντρες ταχύτητας» με τον οδηγό του Audi, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι πιθανόν, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από το υλικό που θα πάρει η Τροχαία από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Βακάκης: Ποιος ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη του γίγαντα των παιχνιδιών Jumbo, που οδηγούσε τη μοιραία porsche (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία για το Γιώργο Βακάκη: Η Porsche δεν ήταν δικιά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Βακάκης. Όλη η αλήθεια για το τρομακτικό δυστύχημα με την Porsche (video)



    ΣΧΟΛΙΑ