ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Θράκη και οι παραδόσεις της, τα νέα γραφεία για την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Notia Medcare επαναπροσδιορίζει την μακροζωία, η «δικιά» μας πίτα, η βράβευση του Δημήτρη Χριστοφιλέα, η Γαστρονομία της Ibiza και τα 35 Χρόνια του Μαγικού Βουνού
Καλεσμένος της ελληνικής ομογένειας και του στενού κύκλου των συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ , Γιώργος Πατούλης.
Ο Γ. Πατούλης θα παραβρεθεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ ενώ θα έχει και κύκλο επαφών με το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Γιώργος Πατούλης αναχωρεί την Τετάρτη ενώ δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει επαφές με τους συνεργάτες του Τραμπ πολύ καιρό πριν ο ίδιος εξελιχθεί σε φαβορί και εκλεγεί τελικά πρόεδρος των ΗΠΑ.
Πάντως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει διαχρονικά καλές σχέσεις και με την ελληνική ομογένεια που επηρεάζει καταστάσεις και πράγματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά για ΓΑΠ – Βενιζέλο: Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις για την Μαρινόπουλος. Όλα στον αέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγορά μεταχειρισμένου: 10 συμβουλές για να μην την… πατήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άφεση αμαρτιών από τον Μαουρίτσιο Κατελάν – Και δώρο ένα έργο
- Reuters: H SpaceX σχεδιάζει πιθανή επένδυση $5 δισ. στο σαουδαραβικό PIF ενόψει της ιστορικής IPO
- ΗΠΑ: Ανέκαμψε η απασχόληση τον Μάρτιο, ωστόσο οι κίνδυνοι από τον πόλεμο παραμένουν
- ΑΑΔΕ: Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 ύψους €2,5 εκ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.