• Top Stories

    Γ. Παπανδρέου: Συζητήθηκε η αγωγή για τη φράση “Λεφτά υπάρχουν”. Πότε βγαίνει η απόφαση

    Γιώργος Παπανδρέου: Εκλέχτηκε πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης

    Γιώργος Παπανδρέου


    “Λεφτά υπάρχουν” είχε πει ο Γιώργος Παπανδρέου και ο απόστρατος πλωτάρχης Παν. Σταμάτης νιώθει τώρα ότι εξαπατήθηκε, ότι υπέστη ηθική βλάβη. Και για την αποκατάστασή του  διεκδικεί από τον πρώην πρωθυπουργό αποζημίωση 260.000 ευρώ.

    Η αγωγή που είχε καταθέσει ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού κατά του Γεώργιου Παπανδρέου για τα όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί το 2009 συζητήθηκε το μεσημέρι στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

    Απόντος του κ. Παπανδρέου, ο κ. Σταμάτης κατέθεσε στο δικαστήριο πως εξαπατήθηκε από τις προεκλογικές οικονομικές υποσχέσεις του πρώην πορωθυπουργού με αποτέλεσμα να τον ψηφίσει και ότι από το σύνολο της ομιλίας του στη ΔΕΘ αυτό που τον είχε πείσει ήταν το “λεφτά υπάρχουν”.

    “Ουδέποτε τήρησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις”, υποστήριξε ο ενάγων , κάνοντας λόγο για παράνομη προβολή της προσωπικότητας του.  “Ο κ. Παπανδρέου έκανε τις παραπάνω δηλώσεις παρά το γεγονός ότι γνώριζε για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της χώρας”, καθώς όπως είπε ο πλωτάρχης “είχε ενημερωθεί από τον τότε διοικητή της ΤτΕ κ. Προβόπουλο για την κατάσταση της χώρας και είχε μιλήσει και με τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν σχετικά με την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ”.

    Το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφασή του τους επόμενους μήνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκληρό Brexit: Οριστικά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Βρετανία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καρτερός της Αυγής γράφει για τον ΔΟΛ: “Ο Πρετεντέρης στα νύχια των κομμουνιστών…”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: “Τα Νέα” γράφουν για “ΤΑ ΝΕΑ” – Πρετεντέρης, Παπαχρήστος κ.α. παίρνουν θέση για τον «κόκκινο» ΔΟΛ!

     



    ΣΧΟΛΙΑ