• Top Stories

    Bloomberg: Τι ψάχνει η Μέρκελ στο Playboy;

    bloomberg


    Την προσωπικότητα του νέου πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ έχει βαλθεί να αποκωδικοποιήσει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και το επιτελείο της, σύμφωνα με το Bloomberg.

    Μάλιστα, την ώρα που ο Τραμπ ορκιζόταν στην Ουάσινγκτον ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ , η Ανγκελα Μέρκελ εγκαινίαζε μία έκθεση τέχνης στο Πότσδαμ. Αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Μέρκελ αργότερα παρακολούθησε την ομιλία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, αναφέρει χαρακτηριστικά το επίμαχο δημοσίευμα.

    Η Άνγκελα Μέρκελ και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εναρκτήρια ομιλία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, είχε δηλώσει μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Στέφεν Ζάιμπερτ την Παρασκευή το πρωί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

    Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της, η Μέρκελ μελετά σχολαστικά επί εβδομάδες τις συνεντεύξεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Τραμπ προκειμένου να είναι καθ’ όλα προετοιμασμένη για το νέο της εταίρο στον Λευκό Οίκο.

    Όπως γράφει το Bloomberg το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της καγκελαρίου, μάλιστα λέγεται ότι προκάλεσε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Ντόναλντ Τραμ πριν από 26 χρόνια στο ανδρικό περιοδικό Playboy και στην οποία ο πρώην μεγιστάνας στα κτηματομεσιτικά είχε αποκλείσει μία προεδρική υποψηφιότητα.

    Η Μέρκελ είχε βεβαίως μελετήσει και την βιντεοσκοπημένη περιοδεία του Τραμπ τον περασμένο Νοέμβριο Thank-You κι εκεί οι ενθουσιώδεις οπαδοί του Τραμπ σ΄ένα ντελίριο εθνικισμού, ζητωκραύγαζαν πάλι: «ΗΠΑ, ΗΠΑ» .

    Για την γερμανίδα καγκελάριο, οι σκηνές αυτές δεν είναι γνώριμες, γράφει το Bloomberg. Την ώρα που  η καγκελάριος προσπαθεί να έχει συνάντηση με το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, οι σύμβουλοί της προσπαθούν να τις κλείσουν ένα ραντεβού στον Λευκό Οίκο. Μέχρι στιγμής, όμως, χωρίς επιτυχία, σχολιάζει η γερμανική έκδοση του Bloomberg.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The wise man: Τα χρέη του Καζίνο Λουτρακίου στο ΙΚΑ και οι νέες δουλειές της κ. Ρ. Αικατερινάρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλογρίτσας: Γιατί δεν προχωρά ο έλεγχος για τη φοροδιαφυγή των 36 εκατ. ευρώ; – Όλο το παρασκήνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράνια Αικατερινάρη. Η αριστερή τραπεζίτισσα του Υπερταμείου με τις τσάντες Gucci



    ΣΧΟΛΙΑ