• Top Stories

    Απίστευτο! Η Άγκυρα τώρα ζητά και τα ρέστα από την Αθήνα για τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο

    binali yildirim

    Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Binali Yildirim


    Τα… ρέστα από την Αθήνα για την ένταση που προκαλεί στο Αιγαίο ζητά η Άγκυρα, με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, να εξαπολύει πυρά εναντίον της Ελλάδας.

    «Για το θέμα στο θέμα της Ελλάδας, των νησιών, των γραμμών μας στο Αιγαίο η στάση μας είναι πολύ καθαρή. Δεν γίνεται η παραμικρή υποχώρησή μας. Και δεν τρομάζουμε στις προκλήσεις. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά, αυτή είναι η αντίληψή μας», είπε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα

    Αναφορικά με το θέμα της μη έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών από την Ελλάδα, τους οποίους η Άγκυρα κατηγορεί ως πραξικοπηματίες ο κ. Γιλντιρίμ δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι γείτονάς μας, αν τους φίλους σας τους επιλέγετε τους γείτονές σας δεν τους επιλέγετε. Ο Γιλντιρίμ είπε ότι είναι βασικό να περνάς καλά με τον γείτονες σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις υποχωρήσεις».

    Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι όσο για την Ελλάδα όσο και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες η Τουρκία είναι ένα καλό πολιτικό υλικό. «Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας το δίκαιο του άλλου», ανέφερε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελλάδα διχάζει τη γερμανική Αριστερά – Το Die Linke «άδειασε» την αντιπρόεδρο του που ζητά Grexit

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντοκουμέντο: Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας φακελώνουν Έλληνες και πολίτες άλλων 38 χωρών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία: Στις 16 Απριλίου το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση



    ΣΧΟΛΙΑ