ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυστηρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.
Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή. Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σήμερα παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδί… Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 5, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεματικές ξεναγήσεις με ελεύθερη είσοδο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Mars επενδύει 1 δισ. για να γίνει… πράσινη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμια ημέρα Ωκεανών: Ζωντανή σύνδεση από τη Σαντορίνη στο ΚΠΙΣΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παλαιό Φάληρο: Στα δικαστήρια σήμερα η μητέρα της 3χρονης – Κατηγορείται για τη δολοφονία της
- Με εντολή Κικίλια εντατικοποιούνται οι έλεγχοι πυρασφάλειας στα πλοία
- Κυριακή σε ρυθμούς ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το mega τζακ ποτ των 19,3 εκατ. ευρώ
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ιστορικό 9μηνο ράλι με κέρδη 44% – Παγκόσμιος πρωταθλητής στο 7μηνο 2025
